| Szerepjáték képek | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lady Annthea Admin
Hozzászólások száma : 203 Join date : 2010. Jan. 10. Age : 39
| Tárgy: Szerepjáték képek Vas. Márc. 07, 2010 11:05 pm | |
| Itt a helye azoknak a képeknek, amiket a szerepjátékos karakterekről készítetek | |
|
| |
Lady Annthea Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Vas. Márc. 07, 2010 11:11 pm | |
| Kezdeném is Kicsit eljátszadoztam és csináltam Fearnről egy képecskét. https://2img.net/h/i17.photobucket.com/albums/b67/anaina/merlinfrpg/fearnwelsh.jpg | |
|
| |
Fearn
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. Jan. 26.
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Vas. Márc. 07, 2010 11:29 pm | |
| Ésésésésésés nagyon jó lett!! Köszönöm szépen, imádom! Olyan Fearn rajta, mint egy tündér Nagyon drága vagy, tényleg köszönöm baba! (Ja és nem utolsó sorban Alexről is marha jó az a kép:D) | |
|
| |
Hans
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Feb. 14. Age : 29
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Kedd Márc. 09, 2010 10:26 pm | |
| Nos, a minap szórakoztam Gimpel, és ez lett belőle. Gondoltam megmutatom, mondjátok el a véleményeteket. :3 | |
|
| |
Lady Annthea Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Szer. Márc. 10, 2010 12:56 pm | |
| Nagyon jó lett Heath arca nagyon édes a képen, olyan kis álmos Közben magamat is megcsináltam. Nem lett nagy durranás. És sikerült megtalálnom hogyan lehet megoldani, hogy a képre kattintva bejön a nagy | |
|
| |
Hans
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Szer. Márc. 10, 2010 8:22 pm | |
| Köszönöm. Tetszik amit csináltál, jó ez a barna háttér, szerintem. Nagyon jó lett, és ahhoz hogy jó legyen nem kell nagy durranásnak lennie. | |
|
| |
Fearn
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. Jan. 26.
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Szer. Márc. 10, 2010 10:14 pm | |
| Szerintem mindkettőtök munkája nagyon szuper lett, Heath olyan kis fiatalos meg nem is tudom, talán átlagos (?) azon a képen, ami nekem nagyon tetszik! Lady Anntheához pedig nagyon megy Julieról az az első kép. Olyan kis ábrándos szemei vannak és hohó!!! A háttérben befigyel Axetalt :D | |
|
| |
Hans
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Szer. Márc. 10, 2010 11:14 pm | |
| Igen igen, én is jobban szeretem Heathről a fiatalabb képeket, azokon olyan kis puszinyuszi xD | |
|
| |
Dalion
Hozzászólások száma : 178 Join date : 2010. Jan. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Camelot
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Pént. Márc. 12, 2010 12:28 am | |
| Azért később sem volt rossz bőr Brokeback Mountain? T_T Istenem, szétbőgtem az agyam azon a filmen. Juj, le kéne megint tölteni. *Dalion megy és letölti a Brokeback Mountaint* XD És milyen szép, amikor pont az adminisztrátor offol De, hogy ne legyen teljesen off, ezért én is teszek be képet, bár aki járt a livejournalomon az már látta az alkotásomat: Ez a headerem most, a két szereplő természetesen Dalion és Damien | |
|
| |
Hans
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Pént. Márc. 12, 2010 11:10 am | |
| Én még nem láttam a Brokeback Mountaint, de szándékomban áll hamarosan megnézni Igen, már láttam, de minden alkalommal megcsodálom Igazán szép lett, ügyes vagy. :3 Mindig is érdekelt, vajon melyikük Dalion és melyikük Damien? | |
|
| |
Lady Annthea Admin
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Pént. Márc. 12, 2010 8:44 pm | |
| Én már akkor elmondtam, hogy imádom a képet - Idézet :
- Én még nem láttam a Brokeback Mountaint, de szándékomban áll hamarosan megnézni Very Happy
Készülj fel rá, hogy kicsit belehalsz a filmbe. Velem minden alkalommal ez történik ha megnézem De részemről ennyi az off Megint hoztam képet, bíráljatok nyugodtan. Ezúttal Aelfgar van porondon. | |
|
| |
Dalion
Hozzászólások száma : 178 Join date : 2010. Jan. 11. Age : 33 Tartózkodási hely : Camelot
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek Pént. Márc. 12, 2010 9:49 pm | |
| - Hans írta:
- Én még nem láttam a Brokeback Mountaint, de szándékomban áll hamarosan megnézni Igen, már láttam, de minden alkalommal megcsodálom Igazán szép lett, ügyes vagy. :3 Mindig is érdekelt, vajon melyikük Dalion és melyikük Damien?
A bal oldali Dalion, a jobb oldali Damien Habár lehet pont fordítva jön le, de nem. A Brokebacket pedig pótold be, kötelező darab! Nagyon fog tetszeni szerintem, és bizony behalsz tőle! - Lady Annthea írta:
- Megint hoztam képet, bíráljatok nyugodtan. Ezúttal Aelfgar van porondon.
Nagyon jó lett az alkotás, habár tudod, hogy attól nagyobb kardot én még életemben nem láttam XD De bizony nagyon férfias és nagyon Aelfgaros és nagyon szuper! Tetszik, hogy ennél a képnél is olyan tiszta színt használtál háttérnek, így nem vesz el benne James Ügyi munka, mint mindig!! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szerepjáték képek | |
| |
|
| |
| Szerepjáték képek | |
|